<<< Inapoi la lista de rezultate  |  Cautare noua


RACEMI

magazin piese auto | service auto | ITP | tinichigerie-vopsitorie | electrica auto | tractari | diagnoza computerizata | incarcare clima | reglaj directie | broker asigurari

>>> vezi PROMOTII valide ale companiei

Date Contact:

Adresa: Bd. Nicolae Iorga, nr. 12A

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

>>> vezi LOCALIZARE HARTA

Telefon: 0232.248.930 | 0745.314.722

E-mail: magazin@racemi.ro

Website: www.racemi.ro

Persoana de contact: Consilier

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Sambata: 08:30 - 14:00

Duminica: Inchis

Despre Companie:

Societatea pune in comercializare piese auto Daewoo, dupa care initiaza si dezvolta un nou sector, destinat pieselor auto import, toata gama de autoturisme, utilitare, camioane, pana la masini agricole.

Incepand din anul 2003 societatea construieste o cladire pe doua nivele de 2500 de metri patrati avand la parter un service auto dotat cu utilaje si aparatura moderna si un personal calificat pentru a remedia orice defectiune indiferent de marca autoturismului.

Service-ul are în componenta sa ateliere de mecanica, directie, electrice, vopsitorie, spalatorie, vulcanizare, statie I.T.P, diagnoze computerizate, incarcari freon pentru instalatiile A/C, tractari auto si îsi desfasoara activitatea pe o suprafata de 1000 de metri patrati.

Servicii oferite de RACEMI

MECANICA
Racemi Car Service
dispune de un service auto de ultima generatie, cu utilaje noi si aparatura performanta, desfasurat pe o suprafata de 1000 mp, capabil sa remedieze absolut orice defectiune aparuta la autovehiculul dumneavoastra. Printre utilajele de care dispunem se numara : 5 elevatoare, 2 canale duble, stand directie cu infrarosii, tester Bosch KTS 540, aparat incarcare si verificare sistem A/C Texa 670, 2 cabine de vopsit, aparate sudura argon, acetilena, electic, aparat taiere plasma, dispozitiv redresare caroserii, si multe altele .

Printre reparatiile mecanice efectuate enumeram: Revizii periodice, Distributii, Reparatii motoare si cutii de viteza, Reparatii articulatii si suspensie , sisteme injectie.

Stand REGLARE DIRECTIE
O geometrie deficitară a roţilor conduce la:
-efecte nedorite în ceea ce priveste traiectoria autovehiculului pe suprafaţa de rulare -eforturi sporite ale conducatorului auto în a menţine direcţia autovehiculului -uzura rapidă, prematură şi neuniformă a anvelopelor -consum excesiv de carburant -uzura prematură a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de direcţie, cu implicaţii directe în ceea ce priveşte siguranţa participanţilor la trafic şi implicând costuri apreciabile

DIAGNOZA COMPUTERIZATA
Testari profesionale.

REPARATII ELECTRICE
In afara de reparatii la sistemul electric efectuam si instalari sisteme audio, statii emisie - receptie , navigatii, sisteme video, instalatii xenon , senzori parcare.

INCARCARE SI VERIFICARE A/C
Acest tip de interventie este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC.

TINICHIGERIE-VOPSITORIE

POLISHARE PROFESIONALA

Statie ITP

VULCANIZARE

TRACTARI AUTO

DATE DE CONTACT

Piese si accesorii Dacia & Logan telefon/fax: 0232 / 233 192 mobil: 0756 / 083 762
Piese auto IMPORT telefon/fax: 0232 / 248 930 mobil: 0745 / 314 722 email: magazin@racemi.ro
Service auto telefon/fax: 0232 / 229 963 mobil: 0751 / 100 047 email: service@racemi.ro
Statie ITP telefon/fax: 0232 / 229 963 mobil: 0744 / 569 769 email: service@racemi.ro
Inchirieri spatii telefon/fax: 0232 / 233 192 mobil: 0751 / 100 046 email: inchirieri@racemi.ro

 Promotii:

Schimbam gratuit ulei de motor cumparat din magazin!

Montam pe janta orice anvelopa cumparata din magazin!

Montam gratuit orice acumulator cumparat din magazin!

Verificam GRATUIT: starea acumulatorului, nivel lichid de parbriz, lichidul de racire ( antigelul ), starea anvelopelor, starea caroseriei. *valabil pentru clientii care efectueaza orice fel de reparatie in service-ul nostru.

--->> vezi alte PROMOTII RACEMI

Galerie Foto: Localizare harta:

 

Contacteaza Compania:

Nume

 

E-mail

   

Telefon

   

Mesaj