<<< Inapoi la lista de rezultate  |  Cautare noua


AUTOGPL

instalatii GPL | mecanica autoturisme

Date Contact:

Adresa: Str. Europa nr. 93

Localitate: Baia Mare

Judet: Maramures

Telefon: 0744.510.002

E-mail: autogpl@gmail.com

Website: www.autogpl.com

Persoana de contact: Valentin Birtas

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Despre Companie:

SC Valentino TN Romania SRL, singurul reprezentant autorizat pentru Romania a MARINI AUTOGAZ Italia va pune la dispozitie acum produsele de GPL ale firmei Marini Autogaz, produse bine cunoscute si apreciate in intreaga lume. Marini Autogaz are ca si ghid de conduita, dragostea si respectul pentru mediul inconjurator, pentru un combustibil economic si curat, pentru o tehnologie calificata si un studiu continuu pentru ce este mai bun.

Componentele  acestui sistem de alimentare au fost proiectate si fabricate in scopul adaptarii perfecte la autovehicul, fara a-i modifica modul de functionare original. Instalatia de alimenare a autoturismelor cu GPL este conceputa cu scopul de a garanta atingerea a trei obiective: ECONOMIE, SIGURANTA Si RESPECT pentru MEDIU.

 

Service Auto Baia Mare

In cadrul sectiei de mecanica specialistii nostri sunt scolarizati si au o experienta vasta in domeniu mecanicii,anual participa la cursuri de instruire pentru a fi la zi cu noile tehnologii care apar,sculele sunt dintre cele mai performante,speciale pentru fiecare marca in parte.

  • Mecanica generala
  • Lucrari de intretinere periodice si reparatii generale
  • Asigurarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service
  • Verificarea parametrilor autovehiculelor dupa reparatie pe standul de I.T.P si tiparirea parametrilor
  • Intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, sistemului de rulare si franare , sistemul de suspensii , articulatii, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale, instalatii de aer, instalatii electrice

 

Contacteaza Compania:

Nume

 

E-mail

   

Telefon

   

Mesaj